Kategorije
 
 
 
 
 

Datum: 15.01.2023

Akcijska kamera Insta360 X3 kompaktna je i svestrana kamera od 360° koja vam omogućuje snimanje impresivnih fotografija i videozapisa. Dizajniran je da bude jednostavan za korištenje, s jednostavnim kontrolama na zaslonu osjetljivim na dodir i različitim načinima snimanja koje možete izabrati.

Datum: 03.01.2023

Auto kamere najčešće se postavljaju na vjetrobransko staklo osobnog automobila, kamiona ili autobusa te snimaju video i druge važne podatke o vožnji. Ove kamere postaju sve popularnije jer vozačima i vlasnicima vozila pružaju niz korisnih značajki i prednosti.
Jedan od glavnih razloga zašto biste trebali razmotriti korištenje kamere na kontrolnoj tabli je zaštita u slučaju nesreće. Kamera na kontrolnoj tabli pruža dokaze o tome što se dogodilo prije, tijekom i nakon nesreće. Video snimanje može pomoći u rješavanju krivca u parnici, što može uštedjeti vrijeme i novac. Osim toga, kada se dogodi nesreća, video snimka je važan dokaz za osiguravajuća društva koji se može koristiti za razvoj odgovarajuće nagodbe štete.

Datum: 01.12.2023

Za nadzor se koriste 4G sigurnosne kamere. Za prijenos videa koriste SIM karticu i 4G mrežu. Ova tehnologija omogućuje kamerama prijenos video zapisa i "živih" slika izravno na mobilni telefon ili tablet bez potrebe za WiFi ili Ethernet kabelom.

Vrlo su pogodni za unutarnju i vanjsku upotrebu. Jer im ne treba pristup Internetu ili mreži. Mogu se postaviti bilo gdje gdje je dostupan 4G mobilni signal. Također su vrlo prikladni za korištenje u udaljenim područjima, na primjer u vikendici.

Njihova uporaba je vrlo fleksibilna jer se mogu koristiti u različite svrhe. Na primjer, za nadzor unutarnjih i vanjskih prostora, za nadzor kretanja životinja ili također za nadzor kretanja ljudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Potpuna (desktop) verzija